Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Szeradó Kft.
Cím: 7700 Mohács, Arany János utca 28. fsz. 1.Email: szerado@mail.datanet.hu
Web: http://www.szerado.huTelefon: 06/20-414-99-77, 06/69-302-567

Bevezető

Huszné Szerdahelyi Margit
Hosszú éveken át revizorként dolgoztam a közigazgatásban majd - miután 1991-ben adótanácsadói oklevelet szereztem - egyéni vállalkozóként kezdtem dolgozni a "maszek világban". Azután családi vállalkozássá fejlődtünk, 1996-ban Bt-t alapítottunk. 2007-től Kft. formájában folytatjuk tevékenységünket.

Husz Sándor
2007 óta dolgozom a családi vállalkozásban, amelynek immáron ügyvezetője vagyok. Édesanyámhoz hasonlóan, én is a szakmai ismeretek minél szélesebb körű elsajátítását tűztem ki célul, ezért a mérlegképes könyvelői végzettség mellé az adótanácsadóit is megszereztem. Kihívásnak tartom, hogy a napi munkában megfeleljek az aktuális feladatok és a gyorsan változó jogszabályi környezet követelményeinek.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk 2007 óta nyújt komplex számviteli szolgáltatást mikro- és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók és őstermelők számára, de egyesületek is megtalálhatóak ügyfeleink között. A számviteli szolgáltatás mellett számos további szolgáltatással segítjük partnereink zökkenőmentes működését úgymint:
- adótanácsadás,
- bérügyvitel,
- munkaügyi támogatásokhoz szükséges dokumentációk elkészítése
- kapcsolattartás hitelintézetekkel, támogatást folyósító szervekkel,
-adóhatóság előtti képviselet,
amelyek a könyvelési díj részét képezik.
Igény szerint vállaljuk:
- növekedési hitelprogram (2,5 %) igényléséhez szükséges üzleti terv elkészítését,
Ügyfeleink tevékenységi köre igen változatos:
- építőipar,
- kereskedelem,
- fuvarozás,
- szolgáltatás,
- vendéglátás.
Célunk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú és eredményes munkakapcsolatot alakítsunk ki, melynek alapja a kölcsönös bizalom és együttműködés. Szolgáltatásaink csak a törvényeknek való megfelelésben kötöttek, egyébként ügyfeleinket rugalmasan, az egyedi igények figyelembevételével szolgáljuk ki.
Szolgáltatásaink technikai hátterét a mai elvárásoknak megfelelő technikai eszközök és számviteli szoftverek biztosítják.
Irodánk nagy összegű felelősségbiztosítással rendelkezik.
Forduljon hozzánk bizalommal!
Legyen honlapunk rendszeres látogatója! Határidők, hírek aktualitások rovatunkban mindig friss információkkal szolgálunk ügyfeleink számára, s remélhetőleg az itt található adózással kapcsolatos hasznos cikkeink segítséget fognak jelenteni; esetleg ötleteket, amelyek aztán a személyes párbeszéd folyamán fognak kikristályosodni és adómegtakarítást eredményezni.

Keresőszavak

könyvelés Mohács, bérszámfejtés Mohács, pályázati és hitelügyintézés Mohács, könyvelő Mohács, Szeradó Kft. Mohács, adótanácsadó Mohács,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink